Print Sermon

هدف این وبسایت این است که متن رایگان خطابه‌ها و ویدیوی آنها را در سراسر جهان در اختیار شبانان و میسیونرها قرار بدهد، بخصوص برای کشورهای جهان سوم که در آنها فقط چند دانشکده الهیات یا مدرسه دینی ممکن است باشد یا اصلأ وجود نداشته باشد.

متن مکتوب این خطابه‌ها و ویدیوها را هر ماه حدود یک و نیم میلیون رایانه در بیش از ۲۲۱ کشور از آدرس اینترنتی www.sermonsfortheworld.com دریافت می‌کنند. صدها نفر دیگر هم ویدیوی آنها را در یوتیوپ تماشا می‌کنند ولی زود از آن دست می‌کشند و به وبسایتمان مراجعه می‌کنند. یوتیوپ افراد را به وبسایتمان هدایت می‌کند. متن دستنویس خطابه‌ها هر ماه به ۴۳ زبان و به ۱۲۰ هزار رایانه ارائه می‌شود. این خطابه‌ها از حق چاپ برخوردار نیستند، در نتیجه واعظین می‌توانند بدون گرفتن اجازه از آنها استفاده کنند. همچنین صدها ویدیو از موعظه‌های دکتر هایمرز و شاگردانش موجود است. لطفاً اینجا را کلیک کنید تا ببینید که چطور می‌توانید بصورت ماهیانه با مبالغ اهدایی خود در این امر خطیر یعنی گسترش انجیل به تمام جهان حتی ملل مسلمان و هندو به ما کمک کنید.

هر وقت برای دکتر ‌هایمرز مطلبی می‌نویسید، همیشه کشور محل زندگی خودتان را قید بفرمایید. ایمیل دکتر هایمرز rlhymersjr@sbcglobal.net می‌باشد.


چگونه دعا کنیم و چطور یک جلسه دعا را اداره کنیم

(درسهایی از دکتر تیموتی لین، ۱۹۱۱-۲۰۰۹)
HOW TO PRAY AND HOW TO CONDUCT A PRAYER MEETING
(THE TEACHINGS OF DR. TIMOTHY LIN, 1911-2009)
(Farsi)

خطابه‌ توسط دکتر ر. ل. هایمرز نوشته شده
و توسط جان سموئل کیگن موعظه شده
در کلیسای باپتیست لس آنجلس
عصر روز یکشنبه، ۱۵ اکتبر ۲۰۱۷
A sermon written by Dr. R. L. Hymers, Jr.
and preached by Mr. John Samuel Cagan
at the Baptist Tabernacle of Los Angeles
Lord’s Day Evening, October 15, 2017

”لیکن چون پسر انسان آید، آیا ایمان را بر زمین خواهد یافت؟“  (لوقا ۱۸:۸).

دکتر تیموتی لین (۱۹۱۱-۲۰۰۹)، شبان دیرینه دکتر هایمرز، درک عجیبی از کتاب مقدس داشت. او در زبان عبری و زبانهای هم‌ریشه دکترا داشت. در دهه ۱۹۵۰، در مدرسه عالی دانشگاه باب جونز، او درسهایی چون الهیات سیستماتیک، الهیات کتاب مقدس، زبان عبری عهد عتیق، زبان آرامی کتاب مقدس، عربی کلاسیک و سریانی پشیتا (ساده) تدریس می‌کرد. بعدها رئیس مدرسه الهیات انجیلی چینی و جانشین دکتر جیمز هودسون تیلور شد. او همچنین یکی از ترجمه کنندگان عهد عتیق به کتاب مقدس استاندارد جدید آمریکایی بود (NASB). دکتر لین به مدت بیست و چهار سال شبان دکتر هایمرز بود. دکتر هایمرز گفته که بدون شک، دکتر لین تاثیرگذارترین شبانی بوده که او در عمرش شناخته. وقتی عضو کلیسایش بود، دکتر هایمرز دیده که خدا احیایی می‌فرستد که صدها نفر در آن نجات پیدا می‌کنند و به کلیسا می‌آیند.

”لیکن چون پسر انسان آید، آیا ایمان را بر زمین خواهد یافت؟“ (لوقا ۱۸:۸).

بیشتر مفسرین بدرستی با این آیه برخورد نمی‌کنند. برای مثال یک مفسر معروف می‌گوید، ”بی ایمانی وضعیتی خواهد بود که سراسر زمین را فرا می‌گیرد.“ ولی این چیزی نیست که عیسی در این متن به آن اشاره می‌کند. او در اینجا نه درباره ارتداد فراگیر آخر زمان صحبت می‌کند و نه این سؤال را مطرح می‌کند که آیا مسیحیان حقیقی در زمان برگشت او وجود خواهند داشت یا نه. در واقع، عیسی درست عکس این مطلب را عنوان کرد،

”بر این صخره کلیسای خود را بنا می‌کنم و أبواب جهنم بر آن استیلا نخواهد یافت“ (متی ۱۶:۱۸).

متی ۱۶:۱۸ به ما نشان می‌دهد که هر چه آن ارتداد بزرگ عمیق و دهشتناک هم باشد، هنوز مسیحیان ایماندار زیادی در زمان برگشت مسیح وجود خواهند داشت. مسیحیان واقعی بسیاری ربوده خواهند شد، بویژه در چین و نقاط دیگر جهان سوم که امروزه احیای حقیقی در آنجا روی می‌دهد.

”زیرا خود خدا با صدا و با آواز رئیس فرشتگان و با صور خدا از آسمان نازل خواهد شد و مردگان در مسیح اول خواهند برخاست. آنگاه ما که زنده و باقی باشیم، با ایشان در ابرها ربوده خواهیم شد تا خداوند را در هوا استقبال کنیم و همچنین همیشه با خداوند خواهیم بود“ (اول تسالونیکیان ۴:۱۶-۱۷).

حتی در خود جفای بزرگ هم بسیاری از مردم نجات خواهند یافت.

”گروهی عظیم که هیچ کس ایشان را نتواند شمرد (مکاشفه ۷:۹).

”ایشان کسانی می‌باشند که از عذاب سخت بیرون می‌آیند و لباس خود را به خون بره شستشو کرده، سفید نموده‌اند“ (مکاشفه ۷:۱۴).

به این ترتیب، عیسی درباره نبود ایمان در زمان برگشتش صحبت نمی‌کند، وقتی می‌گوید،

”لیکن چون پسر انسان آید، آیا ایمان را بر زمین خواهد یافت؟“ (لوقا ۱۸:۸).

I. اول، اهمیت دعای پایدار.

اکثر مفسرین اشتباه می‌کنند، ولی دکتر لین تفسیر درست این متن را ارائه داده. دکتر لین گفته،

واژه ”ایمان“ بطور گسترده‌ای در کتاب مقدس مورد استفاده قرار گرفته. معنای دقیق آن را فقط می‌توان پس از بررسی دقیق این واژه در متن بکار رفته تعریف نمود. متن پیش از این آیه یک مَثَل است که نشان می‌دهد ما در همه حال باید دعا کنیم و امیدمان را از دست ندهیم [لوقا ۱۸:۱-۸]، در حالیکه متن دنباله آن [لوقا ۱۸:۹-۱۴] درباره مَثَل دعای یک فریسی و یک مامور مالیات است. بنابراین، زمینه‌ای که این آیه در آن بکار رفته [لوقا ۱۸:۸] بوضوح نشان می‌دهد که واژه ”ایمان“ در اینجا به ایمان به دعا اشاره می‌کند. سخن خداوند در اینجا مرثیه‌ای است در باب اینکه کلیسایش در شب بازگشت ثانوی او ایمان به دعا کردن را از دست خواهد داد (Timothy Lin, Ph.D., The Secret of Church Growth, First Chinese Baptist Church of Los Angeles, 1992, pp. 94-95).

دکتر لین گفته که منظور این مَثَل در لوقا ۱۸:۱-۸ این است که مسیحیان باید به دعا کردن ادامه بدهند و از آن کوتاهی نکنند. آیه هشت نشان می‌دهد که مسیحیان ایمان پایدار به دعا کردن در ایام آخر، یعنی ایامی که هم اکنون در آن بسر می‌بریم، نخواهند داشت. پس می‌توانیم این توضیح را در مورد این متن بدهیم و بگوییم،

”لیکن چون پسر انسان آید، آیا ایمان [به دعای پایدار] را بر زمین خواهد یافت؟“ (لوقا ۱۸:۸).

دکتر لین ادامه می‌دهد،

در واقع جلسات دعای بسیاری از کلیساها امروزه متروکه شده [یا تبدیل به کلاسهای دینی وسط هفته با یکی دو دعای یادبود شده]. یک تعداد از کلیساها در برخورد با چنین وضعیت اسفباری، این هشدار مهم را نادیده گرفته‌اند و برای راحت کردن خیالشان، [اغلب] جلسات دعایشان را کاملا تعطیل می‌کنند. این امر واقعا [یک] نشانه از قریب الوقوع بودن بازگشت ثانوی خداوند است! امروزه بسیاری [از اعضای کلیسا] برنامه‌های تلویزیون را بیشتر از خداوندشان می‌پرستند... واقعا تأسف بار است!... کلیساهای زمان آخر... نوعی بی‌علاقگی شدید [نبود علاقه] نسبت به جلسات دعا از خودشان بروز می‌دهند (Timothy Lin, Ph.D., ibid., p. 95).

از اینرو لوقا ۱۸:۸ نشانه‌ای از فقدان دعا در کلیساها قبل از آمدن ثانوی مسیح را ارائه می‌دهد، نشانه زمانی که در آن زندگی می‌کنیم، نشانه فقدان دعا و نه فقدان کامل ایمان نجات بخش. نبود دعا و نیایش در کلیساها، یکی از نشانه‌هایی است که ما در ایام آخر بسر می‌بریم، یعنی پیش از آمدن دوباره خداوندمان.

”لیکن چون پسر انسان آید، آیا ایمان [به دعای پایدار] را بر زمین خواهد یافت؟“ (لوقا ۱۸:۸).

II. دوم، اهمیت جلسات دعا.

دکتر لین همچنین اشاره کرده که دعای انفرادی به تنهایی همان اقتدار و نیروی دعای دسته جمعی در جلسات دعا را ندارد. او گفته،

مردم اغلب می‌گویند که تفاوتی نمی‌کند چه انفرادی دعا کنید یا با گروه، چه تنها در خانه دعا کنید یا با برادران و خواهران در کلیسا. چنین بیانیه‌ای صرفا نوعی دلداری و تسلی دادن به خود از روی تنبلی است و یا یک توضیح ارضا کننده برای کسی که قدرت دعا را نادیده می‌گیرد! نگاه کنید که خداوندمان درباره این جنبه از دعا چه می‌گوید:

”باز به شما می‌گویم هر گاه دو نفر از شما در زمین درباره هر چه که بخواهند متفق شوند، هر آینه از جانب پدر من که در آسمان است برای ایشان کرده خواهد شد. زیرا جایی که دو یا سه نفر به اسم من جمع شوند، آنجا در میان ایشان حاضرم“ (متی ۱۸:۱۹-۲۰).

     خداوندمان با قاطعیت به ما یادآوری کرده که بکارگیری این قدرت آسمانی با تلاش یک فرد قابل حصول نیست، بلکه فقط از طریق تلاش جمعی که [بوسیله] کل کلیسا به اجرا درآمده باشد. به عبارت دیگر، فقط زمانی که... تمامی کلیسا به یکدل [دعا کند]... کلیسا می‌تواند بطور مؤثری از این اختیار آسمانی [بهره مند بشود].
     اما کلیسای ایام آخر نه می‌تواند واقعیت این حقیقت را ببیند و نه روش صحیح [کسب] این قدرت خدا را بیاد بیاورد. چه مصیبت بزرگی است! [کلیسا] از آسمان اختیار و قدرت الهی دارد، ولی دانش بکارگیری آن را ندارد، با اینحال می‌خواهد که دست شیطان را هم از پشت ببندد، درماندگان را رها کند و واقعیت حضور خدا را بیشتر تجربه کند. افسوس، این مهم قابل انجام نیست! (Timothy Lin, Ph.D., ibib., pp. 92-93).

به این ترتیب، دکتر لین اهمیت مطلق دعا و اهمیت مطلق جلسات دعای کلیسا را تعلیم داد.

III. سوم، اهمیت ”به یکدل“ دعا کردن.

لطفا اعمال رسولان ۱:۱۴ را باز کنید و با صدای بلند بخوانید.

”و جمیع اینها با زنان و مریم مادر عیسی و برادران او به یکدل در عبادت و دعا مواظب می‌بودند “ (اعمال رسولان ۱:۱۴).

”و جمیع اینها... به یکدل در عبادت و دعا مواظب می‌بودند.“ دکتر لین گفته،

کتاب مقدس به زبان چینی واژه ”به یکدل“ را بعنوان ”با یک دل و یک فکر“ ترجمه کرده. بنابراین، برای اینکه خدا در یک جلسه دعا حضور داشته باشد، نه تنها تمام حضار باید اهمیت واقعیت دعا را درک کنند، بلکه باید [به جلسات دعا] با تمایلی صادقانه بیایند... و درخواستها، نیایشها و شفاعتها و شکرگزاری‌هایشان را با یک دل و یک فکر به خدا تقدیم کنند. در اینصورت است که جلسات دعا موفق خواهند بود و خدمات دیگر هم به همین طریق به نتایج بهتری می‌رسند (Timothy Lin, Ph.D., ibid., pp. 93-94).

”به یکدل“دعا کردن به این معنی است که وقتی برادری دارد دعا را رهبری می‌کند، ما بگوییم ”آمین“. وقتی همه ”آمین“ می‌گوییم ”به یکدل“ دعا می‌کنیم.

شما درسهای دکتر لین در باب اهمیت ایمان به دعا، اهمیت جلسات دعای کلیسا، اهمیت وحدت و ”به یکدل دعا کردن“ را شنیده‌اید. با اینحال بعضی از شما که امشب اینجا هستید در هیچکدام از جلسات دعای ما شرکت نمی‌کنید. عجیب نیست که زندگی روحانی‌تان اینقدر ملال آور شده! امشب کسی اینجا هست که بگوید، ”جناب کشیش، از حالا به بعد، من حداقل در یکی از جلسات دعا شرکت می‌کنم“؟ لطفا چشمانتان را ببندید. اگر تصمیم دارید اینکار را بکنید، دستتان را بلند کنید. همه دعا کنید که خدا کمکشان کند به قولشان عمل کنند! (همه دعا می‌کنند).

اگر هنوز بازگشت نکردید، من قویاً از شما می‌خواهم که حداقل در جلسه دعای شنبه شب شرکت کنید. لطفا چشمانتان را ببندید. کی اینجاست که بگوید، ”بله جناب کشیش، من هر شنبه شب شروع می‌کنم به آمدن به جلسه دعا“؟ لطفا دستان را بلند کنید. همه برای آنها دعا کنید که به قولشان وفا کنند! (همه دعا می‌کنند).

مسیح روی صلیب مرد تا جزای گناهان شما را پرداخت کند. او خونش را ریخت تا گناهان شما را بشوید و پاک کند. عذاب شدیدی را متحمل شد، به صلیب میخکوب شد، تا فدیه گناهان شما را بدهد. در روز سوم از مردگان قیام کرد. او زنده و در دست راست خدا است. پیش مسیح بیایید و از گناهانتان نجات پیدا کنید.

کی امشب در میان ما نجات پیدا نکرده و مایل است که ما برای بازگشتش دعا کنیم؟ چشمانتان را دوباره ببندید. لطفا دستتان را بلند کنید تا بتوانیم برای بازگشتتان دعا کنیم. همه لطفا دعا کنند تا آنها از گناهشان توبه کنند و پیش مسیح بیایند تا با خون او پاک بشوند!

دکتر چن، لطفا ما را در دعا هدایت کنید تا امشب کسی نجات پیدا کند. اگر مایلید درباره مسیحی واقعی شدن با ما صحبت کنید، لطفا دکتر کیگن، جان کیگن و نواح سانگ را دنبال کنید و به عقب سالن بروید. آنها شما را به جای آرامی خواهند برد تا بتوانیم آنجا برایتان دعا کنیم و درباره بازگشتتان با شما صحبت کنیم.


هر وقت برای دکتر هایمرز مطلبی می نویسید، همیشه کشور محل زندگی خودتان را برای ایشان قید بفرمایید، در غیر اینصورت نمی تواند به شما جواب بدهد. اگر این خطابه شما را برکت داد، دکتر هایمرز می خواهد اینرا از طرف شما بشنود، ولی وقتی برای دکتر هایمرز می نویسید به او بگویید که اهل چه کشوری هستید. ایمیل دکتر هایمرز این است (اینجا را کلیک کنید) rlhymersjr@sbcglobal.net می توانید به هر زبانی برای دکتر هایمرز بنویسید، اما اگر می توانید به زبان انگلیسی بنویسید. اگر می خواهید با پست برای او بنویسید، آدرس او چنین است: P.O. Box 15308, Los Angeles, CA 90015. می توانید با شماره تلفن ۰۴۵۲-۳۵۲ (۸۱۸) با او تماس بگیرید.

( پایان موعظه)
شما می توانید موعظه های دکتر هایمرز را هر هفته در اینترنت به این آدرس بخوانید
www.sermonsfortheworld.com
روی "موعظه ها بفارسی" کلیک کنید.

متن دستنویس این خطابه ها از حق چاپ برخوردار نیست. شما می توانید بدون اجازه دکتر هایمرز از آنها استفاده
کنید. اما تمام پیامهای ویدیویی دکتر هایمرز و تمام ویدیوهای دیگر کلیسای ما، از حق چاپ برخوردارند و فقط با
گرفتن اجازه قابل استفاده هستند.

سرود تک نفره پیش از خطابه توسط آقای بنجامین کینکید گریفیت:
“‘Tis the Blessed Hour of Prayer” (by Fanny J. Crosby, 1820-1915).

طرح کلی

چگونه دعا کنیم و چطور یک جلسه دعا را اداره کنیم

(تعالیم دکتر تیموتی لین، ۱۹۱۱-۲۰۰۹)
HOW TO PRAY AND HOW TO CONDUCT A PRAYER MEETING
(THE TEACHINGS OF DR. TIMOTHY LIN, 1911-2009)

خطابه‌ توسط دکتر ر. ل. هایمرز نوشته شده
و توسط جان سموئل کیگن موعظه شده

”لیکن چون پسر انسان آید، آیا ایمان را بر زمین خواهد یافت؟“ (لوقا ۱۸:۸).

(متی ۱۶:۱۸؛ اول تسالونیکیان ۴:۱۶-۱۷؛ مکاشفه ۱۴، ۷:۹)

I.    اول، اهمیت دعای پایدار، لوقا ۱۸:۸.

II.   دوم، اهمیت جلسات دعا، متی ۱۸:۱۹-۲۰.

III.  سوم، اهمیت ”به یکدل“ دعا کردن، اعمال رسولان ۱:۱۴.