Print Sermon

هدف این وبسایت این است که متن رایگان خطابه‌ها و ویدیوی آنها را در سراسر جهان در اختیار شبانان و میسیونرها قرار بدهد، بخصوص برای کشورهای جهان سوم که در آنها فقط چند دانشکده الهیات یا مدرسه دینی ممکن است باشد یا اصلأ وجود نداشته باشد.

متن مکتوب این خطابه‌ها و ویدیوها را هر ماه حدود یک و نیم میلیون رایانه در بیش از ۲۲۱ کشور از آدرس اینترنتی www.sermonsfortheworld.com دریافت می‌کنند. صدها نفر دیگر هم ویدیوی آنها را در یوتیوپ تماشا می‌کنند ولی زود از آن دست می‌کشند و به وبسایتمان مراجعه می‌کنند. یوتیوپ افراد را به وبسایتمان هدایت می‌کند. متن دستنویس خطابه‌ها هر ماه به ۴۳ زبان و به ۱۲۰ هزار رایانه ارائه می‌شود. این خطابه‌ها از حق چاپ برخوردار نیستند، در نتیجه واعظین می‌توانند بدون گرفتن اجازه از آنها استفاده کنند. همچنین صدها ویدیو از موعظه‌های دکتر هایمرز و شاگردانش موجود است. لطفاً اینجا را کلیک کنید تا ببینید که چطور می‌توانید بصورت ماهیانه با مبالغ اهدایی خود در این امر خطیر یعنی گسترش انجیل به تمام جهان حتی ملل مسلمان و هندو به ما کمک کنید.

هر وقت برای دکتر ‌هایمرز مطلبی می‌نویسید، همیشه کشور محل زندگی خودتان را قید بفرمایید. ایمیل دکتر هایمرز rlhymersjr@sbcglobal.net می‌باشد.

سه تا باغ داستان را تعریف می کنند

THREE GARDENS TELL THE STORY
(Farsi)

دکتر ر. ل. هایمرز
.by Dr. R. L. Hymers, Jr

سخنرانی مذهبی در کلیسای بپتیست لوس آنجلس
بعدازظهر٣٠ مارس ۲۰۱٤
A sermon preached at the Baptist Tabernacle of Los Angeles
Lord’s Day Evening, April 6, 2014

« زیرا چنانکه به انسان موت آمد، به انسان نیز قیامت مردگان شد. و چنانکه در آدم همه میمیرند در مسیح نیز همه زنده خواهند گشت» ( اول قرنتیان ١٥ : ٢١ – ٢٢ ).

مرگ جسمانی و روحانی ازحضرت آدم آمد. بخاطر گناهی که حضرت آدم مرتکب شد، تمام انسانها گناهکار به دنیا می آیند. گناهکاری در طبیعت همه ما است. اما بخاطرپرهیزکاری عیسی مسیح تمام کسانی که توسط وی نجات یافته اند ، پرهیزکار شده اند و عمر ابدی یافته اند. در آیه چهل و پنجم ما درباره اولین آدم و آخرین آدم می خوانیم. اولین آدم بخاطر گناهی که مرتکب شد ،برای بشریت گناه و مرگ به بار آورد. آخرین آدم ، عیسی مسیح، برای کسانی که به وی ایمان آورده اند رستگاری و زندگی دوباره به ارمغان آورد. گناه و علاج آن را می توان در سه باغ ، که انواع گناه و رستگاری هستند ، تصور کرد. من راه بهتری از بررسی این سه باغ برای به تصویر کشیدن گناه و رستگاری نمی توانم پیدا کنم.

I. اول ، بیایید برای چند دقیقه به باغ عدن فکر کنیم.

بر اساس کتاب مقدس ، خداوند اولین انسان را خلق کرد. بر اساس کتاب کقدس در واقع یک انسان واقعی بود که در باغ عدن گذاشته شد. «و خداوند خدا باغی‌ در عدن‌ بطرف‌ مشرق‌ غَرْس‌ نمود و آن‌ آدم‌ را كه‌ سرشته‌ بود، در آنجا گذاشت‌« ( پیدایش ٢: ٨ ). این انسان در باغ عدن گذاشته شده بود که بر آن باغ فرمانروایی کند و از آن نگهداری کند. به او دستور داده شده بود که از درخت معرفت نیک و بد چیزی نخورد.

« اما از درخت‌ معرفت‌ نیك‌ و بد زنهار نخوری‌، زیرا روزی‌ كه‌ از آن‌ خوردی‌، هرآینه‌ خواهی‌ مرد» ( پیدایش ٢: ١٧ ).

اما شیطان داخل باغ شد و انسان را وسوسه کرد که از میوه درخت معرفت بخورد. او این کار کرد و لعنت خداوند را بر نسل بشر وارد کرد. آدم و همسرش از باغ عدن اخراج شدند. همچنین زمین هم مورد لعنت خداوند قرار گرفت. بدلیل گناه بزگ آدم در بجنگ طلبیدن خداوند، دنیا برای تمام موجودات زنده تبدیل به جای نا آرامی شد. مرگ از طرف آدم به تمام نسل بشریت انتقال پیدا کرد. این به شکل بیزاری خداوند ، خودش را در مرگ روحانی، ندیدن واقعیت و مرگ جسمی آشکارکرد. دکتر مارتین لیوید-جونز می گوید،

تمام داستان بشیریت می تواند دراتفاقی که به دلیل کار حضرت آدم افتاد، خلاصه شود... به تمام ناراحتی ها ، مشکلات، دزدیها ، جنایتها، طلاق ها ، دوری ها و این چیزها فکر کنید. چرا اینچنین است؟ و چرا همیشه اینچنین بوده است؟ در کتابهای تاریخ می خوانیم که همیشه اینچنین بوده است. دنیا هیچ تغییری نکرده است. اما چرا اینچنین بوده و هست؟ حواری پطروس در [ رومیان ٥: ١٢- ٢١ ] به این سووال جواب می دهد. او می گوید که اینها از حضرت آدم ، کاری که وی انجام داد و رابطه مل با او ناشی می شود( دکتر مارتین لیویلد-جونز، رومیان – تفسیر فصل پنجم ، نشان ایمان واقعی، ٢٠٠٣، ص. ١٧٨ ).

کتاب مقدس بطور واضحی مشخص می کند،

« لهذا همچنان که بوساطت یک آدم گناه داخل جهان گردید و به گناه موت؛ و به اینگونه موت بر همهٔ مردم طاری گشت، از آنجا که همه گناه کردند» ( رومیان ٥: ١٢).

مرگی که نصیب ما شد شامل دشمنی ، یا ناآرامی و تلخی بر علیه خداوند است،

« زانرو که تفکّر جسم دشمنی خدا است، چونکه شریعت خدا را اطاعت نمی‌کند، زیرا نمی‌تواند هم بکند» ( رومیان ٨ : ٧ ).

این مرگ آدمی هم چشم دل ما را به واقعیت کتاب مقدس می بندد،

« امّا انسان نفسانی امور روح خدا را نمی‌پذیرد زیرا که نزد او جهالت است و آنها را نمی‌تواند فهمید زیرا حکم آنها از روح می‌شود» ( اول قرنتیان ٢: ١٤ ).

کتاب مقدس آموزشی روح اصلاحات می گوید،

الهیات تهذیبی بطور زیادی بر واقعیت تاریخی افول در گناه اتکا می کند... حضرت آدم در ابتدا پرهیزکارخلق شد اما به فساد کشیده شد ... داستان این افول توضیح تاریخی متقاعد کننده ای درباره انحراف و فساد طبیعت بشر می دهد (کتاب مقدس آموزشی روح اصلاحات، انتشارات خانه زوندروان ، ٢٠٠٣ ، ص. ١٤).

بنابراین می توانیم در ابتدای تاریخ ، گناه ، نابینایی و انحرافات طبیعت انسان را درفساد حضرت آدم و به جنگ طلبیدن خداوند در باغ عدن ردیابی کنیم. باغ عدن جایی است که گناه برای از بین بردن نژاد بشریت وارد شد. می توانیم آنرا « باغ مرگ » بنامیم.

بعضی از شماها امشب با ایمان آوردن و یا نیاوردن دست و پنجه نرم می کنید. می گویید که می خواهید به عیسی ایمان بیاورید ولی انگار نمی توانید. شما را چه می شود؟ شما توسط گناه حضرت آدم نابینا شده اید، گناهی که به ارث برده اید و روحتان را لوده کرده است! کتاب مقدس می گوید که شما « در گناه مرده اید» ( افسیسیان ٢: ٥ ). شما نمی توانید مسیحی شدن را یاد بگیرید چون به مرگ آلوده شده اید! هیچ امید انسانی برای شما وجود ندارد چون زرداب گناه در رگهای شما جریان دارد، ویروس سرطانی که از باغ عدن وارد خون شما شد- باغ مرگ!

اوه، چه عیولای وحشتناکی است ، گناه چه لعنتی بر ما وارد شده است !
تمام خلقت از آن می نالند،
تمام بدبختی ها را آن بوجود آورده است!
انسانهای بیچاره را نابود کرده است
از همان زمانی که دنیا شروع شد
(«زیاد درباره خون عیسی مسیح حرف می زنیم» نوشته جوزف هارت، ١٧١٢ – ١٧٦٨).

II. دوم، بیایید به باغ جتسیمانی فکر کنیم.

عیسی مسیح غذای عید پسح را با حواریونش میل کرد. وقتی که شام را خوردند دیروقت بود. یک سرود مذهبی خوانند و بیرون رفتند. آنها بدنبال عیسی به یک باغ زیتون در کوه زیتون رفتند. این باغ به باغ جتسیمانی شهرت داشت. عیسی هشت تا از شاگردانش را درنزدیکی باغ رها کرد و سه نفر از آنها– پطروس،یعقوب و یوحنا را با خودش به قعر تاریکی در باغ برد. وی درآن زمان در درد بسیار « درد عجیبی» - « بسیار سنگین» - « مضطرب و دلتنگ» ( مرقس ١٤ : ٣٣ ، ٣٤ ) - « بسیار دردمند به اندازه مرگ» ( ان آ اس وی). سپس دعا کرد، « ای پدر اگر بخواهی این پیاله را از من بگردان، لیکن نه به خواهش من بلکه به ارادهٔ تو» ( لوقا ٢٢ : ٤٢ ). این «پیاله» نماد چیست؟ بیشتر مفسرین می گویند که آن به مرگ وی بر روی صلیب برمی گردد. اما این با عبریان ١٢ : ٢ مغایرت دارد، که می گوید که عیسی « بجهت آن خوشی که پیش او موضوع بود، بی‌حرمتی را ناچیز شمرده، متحمل صلیب گردید».

اسپورگیون پرسید، « دلیل آن رنج و اندوه عجیب و غریب در باغ جتسیمانی چه بود؟ » او می گوید که منظور درد جسمانی نبود. او می گوید بخاطر مسخره شدن و مورد اهانت قرار گرفتن در روز بعد نبود. او اشاره می کند که بسیاری از شهدا با خوشحالی از مرگ استقبال می کنند. او می گوید که « استاد ما را نمی توان از [ شهدا] دست کم گرفت نمی شود جاییکه آنها شجاع باید بایستند ، وی بلرزد». او می گوید که همچنین رنج عیسی مسیح بدلیل حمله شیطان نبود. او می گوید که دلیل واقعی رنج عیسی در باغ این بود: « امّا خداوند را پسند آمد كه‌ او را مضروب‌ نموده‌، به‌ دردها مبتلا سازد. چون‌ جان‌ او را قربانی‌ گناه‌ ساخت‌« ( اشعیا ٥٣ : ١٠ ). « خداوند گناه‌ جمیع‌ ما را بروی‌ نهاد» ( اشعیا ٥٣ : ٦ ).

دکترر. س. ح. لنسکی می گوید، « رنج و اندوه باغ جتسیمانی برای هیشه برای ما بصورت یک راز باقی خواهد ماند... گناه تمام دنیا در تمام مدت زندگی اش به جان عیسی مسیح وارد شده بود، اما در باغ جتسیمانی بود که تقبل آن گناهان صورت گرفت» ( دکتر ر. س. ح. لنسکی. تفسیر انجیل لوقا، انتشارات آسبرگ، ١٩٤٦ ، ص. ١٠٧٤ ).

من فکر می کنم که عیسی مسیح گناهان ما را در باغ جتسیمانی به جان خویش خرید. و تقریبا جان وی را گرفت- چون « خداوند گناه‌ جمیع‌ ما را بروی‌ نهاد» درون و برون وی خرد و داغان شد.

« پس به مجاهده افتاده، به سعی بلیغتر دعا کرد، چنانکه عرق او مثل قطرات خون بود که بر زمین می‌ریخت» ( لوقا ٢٢ : ٤٤ ).

وی گناهان ما را با خودش به پای صلیب برد و کفاره آنها را در آنجا داد.

صبر کنید! این چیزی نیست که مورمن ها بر آن ایمان دارند. ممکن است بعضی از شماها بدانید که مورمن ها می گویند که خونی که وی در جتسیمانی ریخت ما را از گناه مبرا ساخت. بروس مک کانکی ، یک صاحبنظر مورمن می گوید، که « بدلیل ریخته شدن خون عیسی مسیح در باغ جتسیمانی ، بخشش وجود دارد» ( بروس ر. مک کانکی، مسیح قول داده شده، کمپانی کتاب دزرت، ١٩٧٨ ، ص. ٣٣٧ ). اما این چیزی نیست که من گفتم! من گفتم که به نظر من عیسی مسیح گناهان ما را در باغ جتسیمانی متقبل شد و با خود به صلیب برد، و در آنجا کفاره آنها را داد. این اولین نکته انجیل است که ، « مسیح برحسب کتب در راه گناهان ما مرد» ( اول قرنتیان ١٥ : ٣ ). کتاب مقدس می گوید که عیسی « بوساطت او همه‌چیز را با خود مصالحه دهد، چونکه به خون صلیب وی سلامتی را پدید آورد» ( کولوسیان ١ : ٢٠ ) – نه توسط عرق خونینش در جتسیمانی! رستگاری ما فقط از خونی که عیسی بر روی صلیب ریخت ، می آید و نه از خونی که از انگشتانش بخاطر بریدگی جاری شد- حتی نه از عرق خون آلودش در باغ جتسیمانی. قفط خونی که بر روی صلیب ریخت ما را از گناهان پاک می کند! بنابراین، من هم باورم مانند اسپورگیون، و صاحبنظرانی مثل اولیور باسول و دکتر ر. رایس است. برای خواندن نوشته های باسول و دکتر ر. رایس اینجا را کلیک کنید نقل قولها در موعظه من هستند، « وحشتهای جتسیمانی».

آیا این یک اتفاق است که گناه بشر در یک باغ آغاز شد و عیسی مسیح گناهان ما را در یک باغ متقبل شد؟ ممکن است- و چقدر جالب اسپورگیون درباره آن می نویسد،

می تواند امکان پذیر باشد که در یک باغ افراط آدم ما را نابود کرد ودر باغ دیگررنج و اندوه آدم دیگری ما را نجات داد؟ جتسیمانی ووای دردی که میوه ممنوعه در باغ عدن به ما وارد کرد را برای ما فراهم کرد ( س. ح. اسپورگیون، «درد در جتسیمانی» پولپیت تبرنکل متروپولیتن، جلد بیستم، انتشارات پیلگریم، ١٩٧١، ص. ٥٨٩).

اما این ما را به باغ سوم می رساند، ای سه تا با هم نقشی از افول بشریت و زندگانی دوباره اش در عیسی مسیح به تصویر می کشد.

III. سوم، بیایید برای اختتام به باغی فکر کنیم که عیسی مسیح در آنجا بخاک سپرده شد.

«آنگاه بدن عیسی را برداشته، در کفن با حنوط به رسم تکفین یهود پیچیدند. و در موضعی که مصلوب شد باغی بود و در باغ، قبر تازه‌ای که هرگز هیچ‌کس در آن دفن نشده بود. پس به‌سبب تهیّه یهود، عیسی را در آنجا گذاردند، چونکه آن قبر نزدیک بود» ( یوحنا ١٩ : ٤٠ – ٤٢ ).

بدن عیسی مسیح در این باغ چسبیده به گلگثه ، جاییکه به صلیب کشیده شد، به خاک سپرده شد. آنها در مقبره را با سنگ بزگی بستند و مهر و موم کردند. چند نگهبان را هم مسوول دیدبانی از مقبره کردند.

صبح روز یکشنبه مریم مجدلیه و آن مریم دیگربرای آغشته کردن بدن عیسی مسیح به روغنهای مخصوص به مقبره رفتند. وقتی به مقبره نزدیک شدند یک زلزله مهیبی رخ داد. یک فرشته پایین آمد و سنگ را از جلوی در مقبره برداشت. او به آن دو خانم گفت،

«امّا فرشته به زنان متوجّه شده، گفت، شما ترسان مباشید!می‌دانم که عیسای مصلوب را می‌طلبید. در اینجا نیست زیرا چنانکه گفته بود برخاسته است. بیایید جایی که خداوند خفته بود ملاحظه کنید» ( متی ٢٨ : ٥- ٦ ).

همانطور که می رفتند تا به حواریون بگویند، عیسی مسیح را دیدند. « پس پیش آمده، به قدمهای او چسبیده، او را پرستش کردند» ( متی ٢٨ : ٩ ). وی گفت که باید بروند و به حواریون بگویند.

برخاستن عیسی مسیح از مرگ یکی از دو نکته مهم اصول مسیحیت است. مرگ وی برای پرداخت گناهان ما و زنده شدن جسمانی وی برای بخشیدن زندگی دوباره به ما دو قسمت مژده بشارت هستند. کلمه « مژده » به معنای «خبر خوش» است. اینکه عیسی مسیح دوباره زنده شد، خبر خوشی است « برای عدالت ما» ( رومیان ٤: ٢٥ ). برخاستنش از مرگ برای کسانی که با ایما نشان با وی یکی شده اند، زندگی دوباره و عدالت به ارمغان آورد. عیسی مسیح کسانی را که به وی ایمان اورده اند را از لعنت و خواری جاودانی نجات داد.

«همچنین نیز مکتوب است که انسان اوّل، یعنی آدم نفس زنده گشت، امّا آدم آخر روح حیاتبخش شد» ( اول قرنتیان ١٥: ٤٥).

درابتدا آدم نسل بشررا با سرپیچی از خداوند به مرگ انداخت. همانطور که اسپورگیون می نویسد، « آیا نباید تصورکنیم که چطورگناه آدم ما را نابود کرد، پسردرباغ دیگری آخرین آدم ما را نجات می دهد» (ایبید). وعیسی، آخرین انسان ، دوباره در سومین باغ زنده شد- در مقبره باغ.

« زیرا چنانکه به انسان موت آمد، به انسان نیز قیامت مردگان شد. و چنانکه در آدم همه میمیرند در مسیح نیز همه زنده خواهند گشت» ( اول قرنتیان ١٥ : ٢١ – ٢٢ ) .

بله شما یک خلاصه ای از اصل گناه و رستگاری را در این سه باغ دیدید- باغ گناه ، باغ رنج ، و باغ زندگی دوباره!

این یک اصل صحیح وزیبا است. اما چه ربطی به شما دارد؟ هیچی ، اگر دوباره متولد نشده باشید. زندگی می کنید ، می میرید و به جهنم می روید. و این جملاتی که من به شما از کتاب مقدس گفته ام ، تا آخرت گریبانگیر شما خواهد شد. من دعا می کنم که چنین اتفاقی برای شما نیافتد. بای شما اتفاق نمی افتد اگرخودتان را تسلیم عیسی مسیح کنید و به وی ایمان بیاورید.

به این فکرکنید که عیسی عجب کارعظیمی کرد وقتی ازآسمان به زمین آمد تا خون بدهد وبرای نجات شما ازگناهانتان کشته شود. آیا دست ازفکرکردن به خودتان بر می دارید و فقط به وی می اندیشید؟ آیا دست از آزمودن خود برمی دارید و خودتان را به وی می سپارید؟ آیا به وی ایمان می آورید و نه به فکر خودتان و احساس خودتان؟ سرود مذهبی قدیمی بسیار بجا گفته است،" روشنی برای نگریستن به ناجی وجود دارد".

اوه روح، آیا به درد سر افتاده ای؟
آیا هیچ نوری در تاریکی نمی بینی؟
نوری برای دیدن ناجی وجود دارد،
و زندگی آزاد است!
چشمانتان را به سوی عیسی بگردانید،
به صورت کاملش بنگرید؛
و[ ترس و مشکلات شما ] بطور عجیبی کمسومی شود،
درروشنایی عظمت وبزرگواری وی،
("چشمانتان را به سوی عیسی بگردانید" نوشته هلن ح. لمل، ۱۸۶۳ – ۱۹۶۱؛ با تغییر دکتر هایمرز).

اگر می خواهید با ما راجع به نجات یافتن توسط عیسی صحبت کنید، جای خود را ترک کنید و به پشت سالن بروید. دکتر کگن شما را به اتاق دیگری راهنمایی می کند تا بتوانیم صحبت و دعا کنیم. دکتر چن، لطفاً برای کسی دعا کن که امشب نجات یابد. آمین.

( پایان موعظه)
شما می توانید موعظه های دکتر هایمز را هر هفته در اینترنت بخوانید
به آدرس www.realconversion.com مراجعه کنید و روی
Sermon Manuscript کلیک کنید.

You may email Dr. Hymers in English at rlhymersjr@sbcglobal.net – or you may
write to him at P.O. Box 15308, Los Angeles, CA 90015. Phone him at (818)352-0452.

خواندن از روی کتاب مقدس قبل از موعظه توسط آقای آبل پرودهوم: لوقا ٢٢: ٣٩ – ٤٤ .
تکخوانی قبل از موعظه توسط آقای بنجامین کینسید گریفث:
«چشمانتان را به عیسی برگردانید» ( نوشته هلن ح. لمل، ١٨٦٣ – ١٩٦١ ؛ تغییر داده شده توسط واعظ).

طرح کلی

سه تا باغ داستان را تعریف می کنند

نوشته دکتر ر. ل. هایمرز، جونیور

« زیرا چنانکه به انسان موت آمد، به انسان نیز قیامت مردگان شد. و چنانکه در آدم همه میمیرند در مسیح نیز همه زنده خواهند گشت» ( اول قرنتیان ١٥ : ٢١ – ٢٢ )

.

I. اول ، بیایید برای چند دقیقه به باغ عدن فکر کنیم.

II. دوم، بیایید به باغ جتسیمانی فکر کنیم.

III. سوم، بیایید برای اختتام به باغی فکر کنیم که عیسی مسیح در آنجا بخاک سپرده شد.